Om oss

Vi är två entreprenörer på Österlen. Med fötterna på jorden, uppkavlade ärmar och händerna i hantverket möter vi våra kunder och fokuserar på kundnytta och långsiktiga relationer.

Frida Jönsson, AD och projektledare. Född och uppvuxen vid Sandhammaren. Med ständig längtan efter utveckling och nya möten. Har drivit företag inom kommunikation i 15 år. Drivs av goda relationer, kraften i att skapa och att se varumärken stärkas.

Rebecca Wallin, byråchef, fotograf och creative director. Född på Skillinge. Hemvändare till Österlen efter tjugo år i andra delar av världen. Drivs av möten med människor, glädjen i att skapa och känslan av att vara del av en process. Bloggar om livet som entreprenör på Österlen: rebeccawallin.se/blogg

Vi kan vara två. Vi kan vara fem. Vi kan vara tio. Vi skräddarsyr vår arbetsgrupp efter behov. Det gör oss kostnadseffektiva och produktiva.

Vår ateljé finns i utkanten av Brantevik. På en tomt där det även står åtta stycken återvunna fraktcontainrar. Det är vårt art project. Inom två år står vårt nya kontor redo för oss och för våra kunder. Läs gärna mer om projektet och processen på icontainern.se